nieuws

Corum verwerft Chalet-pand Oosterhout

Beleggingen

Corum verwerft Chalet-pand Oosterhout
Everdenberg 50 in Oosterhout

Chalet Group heeft het pand aan Everdenberg 50 in Oosterhout (Brabant) verkocht aan Corum AM. Het gebouw bestaat uit 5.952 m2 bedrijfsruimte en 876 m2 kantoor- en onderzoeksruimte.

Dat meldt Colliers International in een bericht zonder financiële details. De koopsom bedraagt 6,2315 miljoen euro, blijkt uit de akte van levering van 29 december (Kadaster). Het pand is langjarig verhuurd aan Dalco Food, een specialist in de ontwikkeling en productie van vlees en vegetarische maaltijdcomponenten. Deze huurder gebruikt het pand als hoogwaardige productiefaciliteit van deze voedingsmiddelen.

Chalet Group is opgericht in 2009 en uitgegroeid tot een van de grootste asset managers van kantoren en bedrijfsgebouwen in Nederland. Chalet Group maakt deel uit van het Europese managementplatform van Curzon Advisers Londen. Corum AM is een Franse asset manager en heeft een vastgoedportefeuille van 1,3 miljard euro. Het bedrijf is actief in elf landen en heeft in 2017 400 miljoen euro geïnvesteerd.

Chalet Group werd bij deze verkoop begeleid door Colliers International. Corum AM werd juridisch geadviseerd door Appelhoven Vastgoedadviseurs.

Reageer op dit artikel