nieuws

Certitudo ontwikkelt 275 appartementen Hoofddorp

Beleggingen

Certitudo ontwikkelt 275 appartementen Hoofddorp
Planetenweg 80 in Hoofddorp

Certitudo Capital heeft een kantoor aan Planetenweg 80 in Hoofddorp gekocht. Dit en een ander kantoor zullen plaatsmaken voor 275 huurappartementen.

Het object van ruim 2.600 m2 ligt in Beukenhorst-West, dat wordt getransformeerd naar een moderne stadswijk met 3.000 tot 4.000 woningen. De nieuwe wijk zal direct aansluiten bij het nieuwe centrumgebied en krijgt een hoog stedelijke uitstraling, met woningen, winkels, horeca en een mooi aangelegd openbaar park.

Certitudo Capital kocht eerder in 2017 al het 4.600 m2 grote pand aan Neptunusstraat 2-20 in Hoofddorp. Beide panden zal de Bossche ontwikkelende belegger slopen en vervangen door 275 duurzame huurappartementen genaamd Taurus. Certitudo verhuurt de woningen binnen de iResidence-portefeuille aan young professionals.

Reageer op dit artikel