nieuws

Appelhoven en C&W adviseerden bij Westergasfabriek-deal

Beleggingen

Appelhoven en C&W adviseerden bij Westergasfabriek-deal
Westergasfabriek in Amsterdam

Appelhoven Vastgoedadviseurs en Cushman & Wakefield hebben geadviseerd bij de (ver)koop van de Amsterdamse Westergasfabriek.

Dat laten de vastgoedadviseurs weten in aanvulling op een eerder bericht. Appelhoven Vastgoedadviseurs trad op namens koper Duncan Stutterheim en zijn vrouw, vastgoedbedrijf Milten, Harvest Vastgoed en een aantal stille vennoten. Cushman & Wakefield begeleidde verkoper MeyerBergman Erfgoed Groep.

Stutterheim kocht de Westergasfabriek met een aantal andere partijen voor 75 miljoen euro. Het betreft alle zeventien monumentale gebouwen van in totaal 20.000 m2, inclusief het Conscious Hotel dat momenteel wordt gebouwd.

Reageer op dit artikel