nieuws

Vastned Retail koopt Ferdinand Bolstraat 47-49 Amsterdam

Beleggingen

Vastned Retail koopt Ferdinand Bolstraat 47-49 Amsterdam
Ferdinand Bolstraat 47-49 Amsterdam

Het beursgenoteerde winkelvastgoedfonds Vastned Retail heeft het winkelpand en de vier bovengelegen woningen aan de Ferdinand Bolstraat 47-49 gekocht.

De verkopende winkelbelegger HS One ontving 3,918 miljoen euro (Kadaster). Het betreft een verhuurde winkelruimte van circa 200 m2 met vier bovenwoningen op een high traffic locatie in de Amsterdamse Pijp. De winkel is in gebruik bij Circle of Trust, een Nederlands ‘denim and apparel’ modemerk opgericht in 2005. Tevens zijn de bovenwoningen verhuurd aan particulieren.

De Ferdinand Bolstraat 47-49 ligt nabij de hoek van de Albert Cuypstraat, waar naar verwachting in 2018 Noord-zuidlijn station halte ‘De Pijp’ zal openen. Dagelijks zullen zo’n 18.000 reizigers in- en uitstappen bij dit station.

De belegging past binnen de strategie van het beursgenoteerd Europese winkelvastgoedfonds Vastned Retail, met focus op ‘venues for premium shopping’ in de populairste winkelstraten in grotere steden.

KroesePaternotte heeft het verkoopproces namens verkoper HS One begeleid. Rubens Capital Partners is verantwoordelijk voor het asset- en investment-management van HS One.

Reageer op dit artikel