nieuws

TBI verkoopt bedrijfspand Enschede

Beleggingen

TBI verkoopt bedrijfspand Enschede
Staalsteden 34 in Enschede

TBI Bedrijfspanden heeft 3.500 m2 bedrijfsruimte aan Staalsteden 34 in Enschede verkocht aan Auto Beernink & de Bekker.

Het pand ligt op een royaal perceel met verhard buitenterrein van 2 hectare op industrieterrein De Marssteden. De koopprijs ligt net boven de 2,5 miljoen euro. Het pand was eerder in gebruik door de materieeldienst en de afdeling Service & Onderhoud van TBI-onderneming Koopmans.

Door de centralisatie van de materieeldienst was het object al enige tijd niet meer volledig in gebruik. Koopmans Service & Onderhoud heeft voor haar activiteiten aangrenzend een bedrijfshal gehuurd. Roy Duijn van Snelder Zijlstra Bedrijfsmakelaars trad op namens de verkoper.

Reageer op dit artikel