nieuws

Laatste fase woningproject Wolfskuil Nijmegen

Beleggingen

Laatste fase woningproject Wolfskuil Nijmegen
Nachtegaalplein Nijmegen Fase 2

Portaal, Bouwinvest en KlokGroep realiseren nog eens 95 woningen aan het Nieuw Nachtegaalplein in de Nijmeegse wijk Wolfskuil.

Woningcorporatie Portaal, institutioneel belegger Bouwinvest en ontwikkelaar en bouwer KlokGroep hebben de handen ineengeslagen voor de verdere ontwikkeling het plein. Portaal neemt 57 sociale huurwoningen af, terwijl Bouwinvest investeert in 38 vrijesectorhuurwoningen. In 2015 werkten de drie partners al aan de ontwikkeling van het eerste deel van het Nieuw Nachtegaalplein.

De buurt Nieuw Nachtegaalplein in de wijk Wolfskuil omvat straks 210 woningen in het sociale, vrije sector en koopsegment. Het voorheen eenzijdige woningaanbod van sociale huurwoningen verandert in een mix van sociale huurwoningen, vrijesectorhuurwoningen en koopwoningen.

Reageer op dit artikel