nieuws

Certitudo koopt opnieuw kantoor Amstel III

Beleggingen

Certitudo koopt opnieuw kantoor Amstel III
Kantorenwijk Amstel III in Amsterdam

Certitudo Capital heeft een kantoorpand van 4.100 m2 bvo aan Paasheuvelweg 3 in Amsterdam gekocht. Of Certitudo het pand in Amstel III transformeert of behoudt als kantoorbelegging, onderzoekt de Bossche ontwikkelende belegger nog.

De koopsom bedraagt 3,2 miljoen, blijkt uit Kadastergegevens. Het pand ligt in het kantoren- en bedrijvengebied Amstel III. Het gebied is onlangs een nieuwe weg ingeslagen met een geleidelijke transformatie van monofunctioneel werkgebied naar een gemengd (hoog)stedelijk werkwoongebied in de kantorenzone, en een gemengd werkgebied in de bedrijvenzone. In 2014 is hiervoor het bestemmingsplan aangepast, waardoor horeca, detailhandel en hotels nu ook tot de mogelijkheden in het gebied behoren.

Certitudo heeft de afgelopen periode 30.000 m2 aan kaveloppervlak in Amstel III gekocht. Hiermee is Certitudo nauw betrokken bij deze gebiedstransformatie. Het kantoorpand aan Paasheuvelweg 3 is kortstondig verhuurd. Enkele units zijn nog beschikbaar. Certitudo zal de mogelijkheden onderzoeken om het pand als kantoorbelegging aan te houden of te transformeren naar een andere bestemming.

Reageer op dit artikel