nieuws

Popal Fietsen koopt voormalig dc Michelin in Drunen

Beleggingen

Popal Fietsen koopt voormalig dc Michelin in Drunen

Op bedrijventerrein Groenewoud in Drunen is recent een grootschalig distributiecentrum verkocht aan fietsenproducent en -handel Popal.

Het gaat om het voormalig distributiecentrum van Michelin aan de Huub van Doorneweg 2 / Thomas Edisonweg 48 in Drunen. Het complex bestaat uit ca. 15.200 m2 bedrijfshal en 2.500 m2 kantoor, gelegen op een perceel van 3,6 hectare. De koper heeft volgens het Kadaster 5,3 miljoen euro betaald.

Fietsenleverancier Popal Fietsen is gevestigd op bedrijventerrein Lage Weide in Utrecht – waar het verkoopkantoor zal blijven – en groeit de afgelopen jaren sterk. Zo sterk dat ze uit hun jasje zijn gegroeid en op zoek moesten naar een ruimere locatie. De distributie- en magazijnfunctie wordt daarom verplaatst naar Drunen en die locatie zal het centrum worden van de nationale en internationale verkoop van de Hollandse Popal fietsen. Een deel van de kantoorruimte in het pand is verhuurd.

RSP Makelaars bracht de transactie tot stand namens eigenaar Michelin.

Reageer op dit artikel