nieuws

Frasers Property koopt dc in Freiberg

Beleggingen

Frasers Property koopt dc in Freiberg

Frasers Property Investments heeft een logistiek vastgoedobject in de Duitse plaats Freiberg am Neckar gekocht.

In een aandelentransactie heeft Frasers Property ongeveer 32 miljoen euro betaald voor 94,8 procent  van de aandelen in Logistikpark Freiberg, dat een omvang heeft van ruim 21.000 m2. Freiberg am Neckar ligt in de buurt van Stuttgart.

Dit is de tweede acquisitie van een logistiek complex door Frasers Property na de overname in september van het in Amsterdam gevestigde vastgoedfonds Geneba. Het is in lijn met de strategie van de Singaporese vastgoedbelegger om de overzeese aanwezigheid en de vaste bronnen van inkomsten te vergroten, waarbij Geneba als Europees platform wordt gebruikt.

 

Reageer op dit artikel