nieuws

Deka verkoopt Haagse Veste IV in Den Haag 

Beleggingen

Deka verkoopt Haagse Veste IV in Den Haag 

 Deka Immobilien GmbH heeft haar kantoorgebouw Haagse Veste IV aan de Regulusweg 1 te Den Haag verkocht aan de Oudendal Groep uit Leiden.

Het gebouw met een gebouwd oppervlak van 50.000 m2 bestaande uit kantoorruimte en 500 parkeerplaatsen is tot een aantal jaren geleden in gebruik geweest door KPN.

De nieuwe eigenaar onderzoekt de mogelijkheden om het gebouw te herontwikkelen en een mix van wonen en werken te realiseren. Op dit moment worden er studies uitgevoerd om tevens een aanzienlijk woonvolume aan het gebouw toe te voegen. Verder bestaat het plan om de kantoorruimten langs de Utrechtsebaan een zeer hoogwaardige en duurzame transformatie te laten ondergaan.

JLL en Baker Mc Kenzie hebben Deka Immoblien GmbH geadviseerd bij de verkoop van het gebouw in collegiale samenwerking met Van Rookhuijzen Vastgoed en Consultancy. Koper is in deze bijgestaan door Frisia Makelaars.

Reageer op dit artikel