nieuws

Cromwell verkocht 22 kantoren in half jaar tijd

Beleggingen

Cromwell verkocht 22 kantoren in half jaar tijd
Fiftytwodegrees in Nijmegen. Beeld: Mecanoo

Cromwell Property Group heeft in een half jaar 22 kantoorgebouwen verkocht met een totale oppervlakte van 111.124 m2.

De verkopen waren verdeeld over vijftien transacties. Onder de verkochten objecten waren onder meer Koningin Wilhelminalaan 5 in Utrecht, Professor E.M. Meijerslaan 2 in Amstelveen, Bredewater 4-6 in Zoetermeer, Fiftytwodegrees in Nijmegen en de Oostduinlaan 2 in Den Haag.

‘Deze verkopen tonen het belang van lokale asset- en investment management teams die adviseren over de strategie en inspelen op de sterk aanhoudende vraag van lokale investeerders’, zegt Wouter Zwetsloot, managing director Benelux bij Cromwell Property Group in Europa. ‘Voorafgaand aan de verkopen van de objecten hebben we meerdere huurovereenkomsten gesloten, diverse huurovereenkomsten verlengd en een object geherpositioneerd.’

Reageer op dit artikel