nieuws

COFFR koopt bedrijfsgebouw op Maastricht Airport

Beleggingen

COFFR koopt bedrijfsgebouw op Maastricht Airport

Vermogensbeheerder COFFR heeft namens haar eerste fonds COFFR Fund I N.V. het door ENGIE Services Nederland gehuurde bedrijfsobject op Maastricht Airport gekocht voor 9,2 miljoen euro (Kadaster).

Het pand ligt aan de Amerikalaan 35 in Maastricht Airport en is verworven aangekocht middels een sale-and-leaseback transactie. Het bedrijfscomplex bestaat uit 6.965 m2 kantoorruimte, 7.620 m2 bedrijfsruimte alsmede 455 parkeerplaatsen en ligt op een perceel van 29.800 m2.

Het object is de eerste aankoop van het investeringsplatform COFFR  dat wordt geleid door Stefan van den Brink en Wim Boers. COFFR hanteert een actief investeringsbeleid en verwacht de komende jaren voor circa 500 miljoen euro aan vastgoed te verwerven. Voor haar fonds COFFR Fund I NV richt zij zich op langjarig aan kwalitatief hoogwaardige huurders verhuurde bedrijfs- en logistieke objecten.

JLL adviseerde ENGIE Services Nederland  bij deze transactie.

Reageer op dit artikel