nieuws

Certitudo realiseert groot woningproject Delft

Beleggingen

Certitudo realiseert groot woningproject Delft
Tanthofdreef 3 in Delft

Certitudo Capital heeft in Delft een leegstaande kantoorpand aangekocht voor zijn iResidence-portefeuille. Op de locatie van het kantoor aan Tanthofdreef 3 komen 300 appartementen.

Dat meldt Certitudo in een bericht zonder financiële details. Uit de akte van levering blijkt dat de koopsom 4 miljoen euro bedraagt en verkoper Moorland Investments uit Almere is. Het leegstaande object van 3.500 m2 bvo zal Certitudo Capital uit de kantorenmarkt onttrekken. Na sloop wil Certitudo er luxueus afgewerkte huurappartementen realiseren. De eerste studies, die in samenwerking met MVSA Architecten zijn gemaakt, gaat uit 300 woningen.  Het complex van 70 meter hoogte zal beschikken over 30.000 m2 bvo.

Certitudo Capital verhuurt de woningen binnen de iResidence-portefeuille die gericht is op young professionals op de woningmarkt. Naast transformatie richt Certitudo zich met het iResidence-label ook op nieuwbouw, met name op hoogbouw. Het gebouw bevindt zich direct naast het treinstation DelftZuid met diverse busverbindingen voor de deur. Het notariaat van Simmons&Simmons heeft het transport verzorgd.

Reageer op dit artikel