nieuws

Bouwinvest koopt 54 woningen in Apeldoorn

Beleggingen

Bouwinvest koopt 54 woningen in Apeldoorn
Welgelegen Park in Apeldoorn

Het Bouwinvest Dutch Residential Fund heeft 31 appartementen en 23 eengezinswoningen in het Welgelegen Park in Apeldoorn gekocht van Nijhuis Bouw.

Het plan is ontwikkeld door OMA Apeldoorn. Met de koop breidt Bouwinvest verder uit in Apeldoorn, waar het al ongeveer 300 woningen in bezit heeft.

‘Apeldoorn kent een gezonde vraag naar vrije sector huurwoningen in het middenhuursegment. Bovendien is, zoals de naam al doet vermoeden, de locatie van Welgelegen Park uitstekend. Wij verwachten dat het een gewilde woonplek wordt in Apeldoorn, geschikt voor een brede doelgroep’,  zegt Michiel de Bruine, director Dutch Residential Investments bij Bouwinvest.

Welgelegen Park ligt aan het kanaal, vlakbij het centrum van Apeldoorn, en op tien minuten loopafstand van het treinstation. Een rustige en groene woonomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik, zegt Bouwinvest. De woningen zijn het sluitstuk van de ontwikkeling Boog en Cluster, waarvan de eerste fase enkele jaren geleden gerealiseerd is.

De 31 appartementen variëren in grootte van 63 tot 87 m2. Een deel van de eengezinswoningen wordt levensloopbestendig uitgevoerd met een slaapkamer en badkamer op de begane grond. De woningen worden naar verwachting in de eerste helft van 2019 opgeleverd.

Reageer op dit artikel