nieuws

Stebru en Impact kopen samen ontwikkelllocatie in Inverdan Zaandam

Beleggingen

Stebru en Impact Vastgoed bundelen de krachten en kopen de Vrodest-locatie in Zaandam, onderdeel van het prestigieuze programma Inverdan. Gezamenlijk ontwikkelen ze aan het Mahoniehout ruim 400 nieuwbouwappartementen.

Stebru en Impact kopen samen ontwikkelllocatie in Inverdan Zaandam

Met de te realiseren woningen richten Stebru en Impact zich op zowel de verhuur als de verkoopmarkt. De appartementen variëren van circa 70 tot 100 m2. In de buurt zijn veel winkels en horecagelegenheden. Het trein- en busstation Zaandam met directie verbindingen naar Amsterdam CS (15 minuten) ligt op loopafstand.

Stebru en Impact hebben elkaar gevonden met begeleiding van Fakton Capital. Door gebruik te maken van elkaars sterke kanten willen ze samen bijdragen aan de centrale doelstelling van Inverdan: Zaanstad een nieuw kloppend hart geven.

Al in 2003 werd door de gemeente Zaanstad het Masterplan Inverdan (stedelijke verdichting) vastgesteld op basis van het stedenbouwkundige ontwerp van het bureau Soeters Van Eldonk architecten. Het plan herstelt het historische stratenpatroon, reconstrueert een gracht en brengt een aangename sfeer terug in het stadshart van Zaandam. Door de overbouwing van de provinciale weg en het spoor worden bovendien twee stadsdelen aan weerszijde van het spoor met elkaar verbonden.

Reageer op dit artikel