nieuws

Standard Life verwerft logistiek project Tilburg

Beleggingen

Standard Life verwerft logistiek project Tilburg

Standard Life Investements European property Growth Fund heeft een koopovereenkomst getekend met OntwikkelingsCombinatie de Scheg voor de aankoop van een nog te bouwen logistiek gebouw op bedrijventerrein Vossenberg in Tilburg.

Het gebouw omvat 31.927 m2 logistieke ruimte, 2.766 m2 mezzanine en 1.281 m2 kantoorruimte. Op het buitenterrein worden 260 parkeerplaatsen voor personenwagens aangelegd en 21 stuks voor vrachtwagens. In opdracht van partijen is Remmers Bouwgroep gestart met de bouw van het pand. De oplevering staat gepland voor eind maart 2018.

Koper werd bij deze aankoop geadviseerd door Loyens & Loeff, Royal Haskoning DHV en NL real estate. De verkoper werd geadviseerd door CMS en Industrial real estate partners. Industrial real estate partners en JLL zijn betrokken bij de verhuur van het object. Gezien de positieve marktontwikkelingen verwachten partijen het te bouwen Breeam Very Good-complex voor oplevering te hebben verhuurd.

Reageer op dit artikel