nieuws

Pand Noord alweer doorverkocht aan Highbrook Investors

Beleggingen

Pand Noord alweer doorverkocht aan Highbrook Investors
Pand Noord, Meeuwenlaan 98-100 Amsterdam

Highbrook wordt 1 december de nieuwe eigenaar van Pand Noord aan de Meeuwenlaan 98-100 in Amsterdam.

Dat laat Equity Estate via een woordvoerder weten na de koper bij de transactie te hebben geadviseerd. Op 30 oktober meldde Vastgoedmarkt dat een particuliere belegger het pand had gekocht van Heerenstede Vastgoed. De particuliere belegger blijkt het pand te hebben verkocht aan Highbrook Investors.

Op 1 december vindt de overdracht van het pand plaats door Heerenstede Vastgoed aan de particuliere belegger en door de particuliere belegger aan Highbrook Investors.

Het is de derde acquisitie van HighBrook Investors op de Nederlandse vastgoedmarkt in de afgelopen zes weken. HighBrook Investors ziet Amsterdam Noord als een snel opkomend gebied. De nieuwe eigenaar wil Pand Noord verder versterken als belangrijke creatieve hub voor startups in technologie, media en de creatieve sector.

Naast Equity Estate was BrookRose bij deze transactie betrokken.

Reageer op dit artikel