nieuws

Deutsche AM sluit nieuw open-ended vastgoedfonds

Beleggingen

Deutsche AM sluit nieuw open-ended vastgoedfonds

Deutsche Asset Management (Deutsche AM) heeft zijn nieuwe open-ended pan-Europese vastgoedfonds gesloten na de instroom van 568 miljoen euro van 12 institutionele investeerders uit Europa en de VS.

Het institutionele fonds heeft tot doel heeft inkomen en kapitaalgroei te realiseren met investeringen in kernlocaties in de grotere Europese economieën en in verschillende sectoren zoals kantoren, retail en logistiek. Het fonds heeft beleggers aangetrokken uit Nederland, de VS, Duitsland en Zwitserland. De fondsenwerving laat zien dat er veel vertrouwen is in het vastgoedplatform van Deutsche AM, zijn staat van dienst in de Europese core vastgoedinvesteringen over de afgelopen 45 jaar en het track record van een reeks van succesvolle open-ended fonden in Europa en de VS.

Georg Allendorf, hoofd Real Estate bij Deutsche AM, zegt: ‘Het succes van deze fondsenwerving is het resultaat van onze lokale aanwezigheid in heel Europa en onze bewezen staat van dienst in core beleggen . De Europese markt staat er goed voor en wij zien ernaar uit om met deze strategie waarde te creëren voor onze investeerders.’

Reageer op dit artikel