nieuws

Delta Lloyd koopt woningen in transformatieproject Rijswijk

Beleggingen

Delta Lloyd Vastgoed heeft 120 nog te realiseren huurappartementen in het project De Generaal in Rijswijk gekocht van Aertgeerts Bouw.

Delta Lloyd koopt woningen in transformatieproject Rijswijk
De-Generaal-Rijswijk-Mei-architects-and-planners

IBB Kondor zal de transformatie van dit voormalige hoofdkantoor van de Belastingdienst naar moderne, duurzame appartementen, realiseren. De bouw start naar verwachting begin oktober 2017, de oplevering staat gepland voor eind 2019. Het project omvat tachtig koopappartementen en 120 vrijesectorhuurwoningen.

De Generaal is gelegen in de Artiestenbuurt van Rijswijk en bevindt zich direct naast winkelcentrum In de Bogaard. Het ligt op twee minuten loopafstand van NS station Rijswijk. Het gebouw wordt voorzien van een warmtekoudeopslaginstallatie.

Igno Schings, manager Delta Lloyd Vastgoed, spreekt van een investering in een markt waar grote behoefte is aan vrijesectorhuurappartementen. ‘De transformatie van een leeg kantoorpand van deze omvang op deze locatie past heel goed in ons investeringsbeleid. Het is dus wederom een goede toevoeging aan onze portefeuille waarvoor we op dit moment 1.000 woningen in aanbouw hebben.’

Cushman & Wakefield adviseerde Delta Lloyd Vastgoed, in collegiale samenwerking met Capital Value, in deze transactie.

Reageer op dit artikel