nieuws

Amvest koopt 46 woningen Ede van Synchroon

Beleggingen

Amvest Investment Management heeft met Synchroon een overeenkomst gesloten voor de afname van 46 eengezinswoningen in het plan Reehorst aan het Park in Ede.

Amvest koopt 46 woningen Ede van Synchroon
Park Reehorst in Ede

Synchroon, een dochteronderneming van TBI Holdings, heeft de woningen ontwikkeld en levert deze turnkey aan Amvest. De middeldure vrijesectorhuurwoningen worden opgenomen in de portefeuille van het Amvest Residential Core Fund. De woningen worden gebouwd in jaren ’30 architectuurstijl en voorzien van een luxe afwerking. Koopmans Bouwgroep uit Enschede, ook een dochteronderneming van TBI Holdings, bouwt de woningen. De bouw start naar verwachting nog deze maand.

Park Reehorst is het gebied tussen de Reehorsterweg, de Oude Kerkweg, de Diedenweg en de Sportlaan in Ede. In totaal staan er ongeveer 240 woningen op het programma. Deze worden gefaseerd gebouwd tussen 2015 en 2020. Het totale gebied wordt ontwikkeld door Synchroon, Bruil, Woonstede en de gemeente Ede. In de wijk staat het groene park centraal. De globale indeling van het park wordt dit najaar aangelegd. De verdere invulling van het park zal in samenspraak met omwonenden worden opgepakt.

Reageer op dit artikel