nieuws

Van Uden koopt logistiek complex L’Oréal

Beleggingen

Van Uden Logistic Site Investments heeft het aan L’Oréal verhuurde distributiecomplex van ruim 10.000 m2 aan Boerhaaveweg 10 in Alphen aan den Rijn gekocht.

Van Uden koopt logistiek complex L’Oréal
Boerhaaveweg 10 in Alphen aan den Rijn

Dat bericht adviseur Basis Bedrijfshuisvesting zonder vermelding van financiële details en naam van de verkoper. Uit de akte van levering van 21 augustus (Kadaster) blijkt dat de koopsom 6,075 miljoen euro bedraagt. Verkoper is Annexum Beheer namens zijn beleggers.

Het complex bestaat uit 10.120 m2 bedrijfsruimte en 680 m2 kantoorruimte en is langjarig verhuurd aan L’Oréal Nederland. Van Uden Logistic Site Investments vormt de vastgoeddivisie van Van Uden Holding. Verkoper werd geadviseerd door BT Makelaars. Basis Bedrijfshuisvesting heeft koper begeleid bij de aankoop.

Reageer op dit artikel