nieuws

Steenvastgoed transformeert Newomij-kantoor tot woningen

Beleggingen

Steenvastgoed transformeert Newomij-kantoor tot woningen
Oranje Nassaulaan 21, Amsterdam

De kantoorvilla aan de Oranje Nassaulaan 21 te Amsterdam is verkocht aan Steenvastgoed. De nieuwe eigenaar transformeert het pand tot appartementen.

Het pand, gelegen op de hoek van het Emmaplein, is door de nieuwe eigenaar ondergebracht in Rock Solid Vastgoed Participatie 6. De aankoopprijs bedraagt 8,67 miljoen euro (Kadaster). De architect voor de herbouwontwikkeling is Rijnboutt. De woningen worden gelijkvloers, zijn bereikbaar met een lift en krijgen een minimale oppervlakte van 250 m2. In principe worden de woningen verhuurd, incidentele verkoop wordt niet uitgesloten.

Newomij Financieringen was meer dan 40 jaar gevestigd aan de Oranje Nassaulaan, tot 2015 onder de naam Bank voor de Bouwnijverheid. Alle bedrijfsonderdelen van Newomij opereren sinds januari 2017 vanuit Naarden.

Adviseur Beleggingsobject.Amsterdam heeft Newomij bijgestaan tijdens de verkoop en internationaal vastgoedadviseur Cushman & Wakefield trad op namens Steenvastgoed.

Reageer op dit artikel