nieuws

Kantoorgebouwen Toetsenbordweg Amsterdam verkocht

Beleggingen

Kantoorgebouwen Toetsenbordweg Amsterdam verkocht

Een consortium van particuliere beleggers heeft onlangs de kantoorgebouwen aan de Toetsenbordweg 24-26 te Amsterdam gekocht voor 6,85 miljoen euro van Keystone Vastgoed en Borghese.

Het totale metrage van de twee gebouwen bedraagt 4.350 m². Er behoren 48 parkeerplaatsen bij beide gebouwen. Huurders zijn: 10days , Household Hardware en Discovery Communications Benelux.

De gebouwen zijn ontworpen door DeDato Architects en staan bekend om hun open ruimte, hoge plafonds en loft gevoel. De gebouwen zijn voorzien van grote glazen deuren naar het balkon en hebben uitzicht over het IJ.

Amsterdam Noord is een van de meest opkomende gebieden van Amsterdam. Het is een direct zichtbare en herkenbare strip naast de IJ-rivier, waardoor veel bedrijven uit de creatieve sector worden aangetrokken. Veel succesvolle bedrijven zoals HEMA, RED Bull, MTV Networks, IDTV, VNU Media en Greenpeace hebben deze locatie gekozen.

Volgens Stijn Uijthoven van Appelhoven Vastgoedadviseurs zijn er steeds meer beleggers die kansen zien in Amsterdam Noord en hij geeft aan op korte termijn meerdere beleggingstransacties in dit gebied te kunnen melden.

Appelhoven Vastgoedadviseurs heeft deze transactie namens de verkoper begeleid.

Reageer op dit artikel