nieuws

JLL breidt Valuation Advisory-team uit

Beleggingen

JLL breidt Valuation Advisory-team uit

JLL breidt per september het Valuation Advisory-team uit met vier medewerkers. Wessel Doldersum gaat binnen het team de rol van head of Domestic Banking Valuation Advisory vervullen.

Doldersum is afkomstig van FGH Bank, waar hij sinds 2015 verantwoordelijk is geweest voor alle banktaxaties in de Zuidelijke Randstad en Brabant. Het Valuation Advisory-team breidt ook uit met Sharwin Mahadewsing, Dominique van der Horst en Marloes Kampinga. Mahadewsing heeft enkele jaren ervaring opgedaan in de projectontwikkeling en studentenhuisvesting en richt zich in beginsel op de woningwaarderingen. Hij is recent afgestudeerd aan de University Greenwich London in samenwerking met Saxion Deventer.

Van der Horst begint als team assistent en heeft haar opleiding bedrijfskunde afgerond aan de Hogeschool van Amsterdam. Kampinga begint als cum laude afgestudeerde economisch geograaf in de functie van junior taxateur. Tijdens haar studie heeft ze werkervaring opgedaan bij de ABN Amro en bij het Rode Kruis een bestuursjaar vervuld.

Wessel Doldersum, head of Domestic Banking Valuation Advisory bij JLL: ‘Met mijn twaalf jaar werkervaring bij Rabo-FGH wordt mijn focus om JLL nog steviger te positioneren richting de bancaire sector. Nieuwe ontwikkelingen als ‘internet of things’ en smart data leiden tot een veranderende vraag naar taxatieproducten.’

Reageer op dit artikel