nieuws

Beleggers willen tot 2020 16,6 miljard investeren in woningen

Beleggingen

Beleggers willen tot 2020 16,6 miljard investeren in woningen
Factchecking Beleggers en Middenhuur

Tussen 2018 en 2020 willen beleggers nog eens 16,6 miljard investeren in huurwoningen. Door het beleid van gemeenten lukt het 60 procent van de investeerders dit jaar al niet de gewenste 5 miljard aan residentieel vastgoed te verwerven.

Dit blijkt uit nieuw onderzoek van economisch bureau Stec Groep waaraan de 23 belangrijkste vastgoedbeleggers in Nederland deelnamen. Deze hebben samen bijna 40 procent van de Nederlandse middenhuurwoningen in bezit. Negen op de tien beleggers geven de voorkeur aan huurwoningen boven andere vastgoedsegmenten. De ideale huurprijs ligt tussen 711 en 900 euro. Ruim de helft van de beleggers zoekt steeds vaker buiten de Randstad om investeringsdoelen te halen.

> Download hier het complete rapport ‘Factchecking beleggers en middenhuur

Factchecking Beleggers en Middenhuur

Factchecking Beleggers en Middenhuur

 

Reageer op dit artikel