nieuws

DHG stoot deel portefeuille af

Beleggingen

DHG stoot zeven panden in onder andere Rotterdam, Sliedrecht, Oss en Roden af. De objecten met een totale oppervlakte van 22.469 m2 zijn verkocht aan verschillende particuliere beleggers.

DHG stoot deel portefeuille af
Kubus 150-172 in Sliedrecht

De objecten zijn grotendeels verhuurd, maar passen door geringe omvang, leeftijd of soort vastgoed niet meer in het huidige beleggingsprofiel van DHG. Daarnaast komt DHG met een tweede portefeuille op de markt die voornamelijk bestaat uit light industrial en logistiek vastgoed. Deze portefeuille is ruim 105.000 m2 groot en zal namens DHG door JLL worden aangeboden.

DHG wil zich meer focussen op de uitbouw van zijn logistieke portefeuille. Op dit moment heeft DHG voor de komende twee jaar 400.000 m2 aan logistieke ontwikkeling in de pijplijn.

Bij de verkoop van Kubus 150-172 in Sliedrecht werd DHG geadviseerd door Waltmann Bedrijfshuisvesting, bij de verkoop van Westeresch 1-5 in Roden door Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars. Lex & Co. Winkelvastgoed adviseerde DHG bij de verkoop van Westeresch 7-11 in Roden, Boterdiep 22-32 en Reitdiep 1 in Rotterdam.

Reageer op dit artikel