nieuws

Complex in Arnhem centrum verkocht

Beleggingen

In opdracht van de gemeente Arnhem heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, een complex bestaande uit 28 verhuurde appartementen, een langjarige verhuurde sportschool en 1.500 m² te herontwikkelen voormalig kantoor verkoch in het centrum van Arnhem.

Complex in Arnhem centrum verkocht

Het complex aan het Eusebiusplein/Rodenburgstraat 27-57 in Arnhem is verkocht aan de Amsterdamse ontwikkelaar De Houten Steen Holding. De Houten Steen  wil het voormalig kantoor van 1.500  m2  transformeren naar appartementen.

De gemeente Arnhem werd bij de structurering en begeleiding van het verkoopproces geadviseerd door haar huismakelaar Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars uit Arnhem, partner in Dynamis, in samenwerking met Dirkzwager advocaten & notarissen.

Reageer op dit artikel