nieuws

Certitudo Capital verwerft drie winkels in Helftheuvelpassage

Beleggingen

Certitudo Capital, projectontwikkelaar en vastgoedbelegger te Den Bosch, heeft drie winkels aangekocht van Van Deursen Group in winkelcentrum de Helftheuvelpassage in Den Bosch.

Certitudo Capital verwerft drie winkels in Helftheuvelpassage

Het bedrijf vergroot daarmee zijn eigendomsaandeel in het winkelcentrum. Certitudo verwierf in 2009 reeds 18 andere winkels in de Helftheuvel.

De drie winkels liggen op de hoofdas van het winkelcentrum met als huurders Eye Wish, Shoeby en Anny van Buul Juweliers. Certitudo realiseerde hier in september 2017 tevens 880 m² extra winkelruimte door een uitbreiding aan het binnenhof voor de winkels Shoeby, Miss Etam, Etos, Van Haren schoenen en Terstal mode.

Met 80 winkels onder één dak en 1.000 gratis parkeerplaatsen is de Helftheuvelpassage het grootste overdekte winkelcentrum van ‘s-Hertogenbosch en haar regio. Wekelijks trekt het winkelcentrum circa 80.000 bezoekers.

Certitudo Capital, opgericht in 2002, is een particuliere projectontwikkelaar en vastgoedbelegger gevestigd in ’s-Hertogenbosch. Actief op het gebied van zowel commercieel als residentieel vastgoed, grondposities en transformaties van leegstaand vastgoed alsmede overname van bestaande o.g. portefeuilles c.q. vennootschappen. Met een landelijke, goed lopende vastgoedportefeuille gaat Certitudo Capital zich de aankomende jaren nog meer focussen op de uitbreiding van haar portefeuille.

Verkoper werd geadviseerd door RSP Makelaars.

Reageer op dit artikel