nieuws

Appartementen in verkochte kantoren Hoofddorp

Beleggingen

Appartementen in verkochte kantoren Hoofddorp
LUX Complex Hoofddorp

Annexum heeft namens Vastgoed Maatschap AkronNed V de laatste panden uit de portefeuille verkocht aan AKM-Reales. Het gaat om twee kantoren in Hoofddorp die AKM transformeert naar woningen.

Eerder verkocht de Annexum-maatschap al een distributiecentrum aan Boerhaaveweg 10 in Alphen a/d Rijn is verkocht. Nu zijn ook twee kantoorpanden aan Wieger Bruinlaan 94-104 in Hoofddorp verkocht. Deze kantoren met een gezamenlijke oppervlakte van 3.500 m2 zijn de laatste twee panden uit de AkronNed V-portefeuille.

De gebouwen in Hoofddorp zijn verworven door AKM-Reales, die is gestart met de herontwikkeling naar 34 appartementen genaamd LUX Complex. Bij voorverkoop zijn al deze appartementen vooruit verkocht. Zowel bij de verkoop van het pand in Alphen aan den Rijn als deze twee panden in Hoofddorp werd Annexum Beheer geadviseerd door BT Makelaars.

Reageer op dit artikel