nieuws

Beleggers thema Vastgoedmarkt september-editie

Beleggingen

Beleggers thema Vastgoedmarkt september-editie
Vastgoedmarkt

De september-editie van Vastgoedmarkt staat in het teken van beleggers, met onder andere een ranglijst van de belangrijkste vastgoedbeleggers in Nederland.

De komende editie van Vastgoedmarkt verschijnt op 22 september 2017. Voor abonnees is de digitale versie van de krant via de website al op maandag 18 september beschikbaar.

Onderdeel van het thema Beleggers is de jaarlijkse ranglijst met de belangrijkste beleggers in de Nederlandse vastgoedmarkt. De lijst wordt opgesteld op basis van eigen analyses van gegevens uit de database van Vastgoedmarkt Research en is daarmee de betrouwbaarste ranglijst van Nederland.

Deze papieren editie kent een extra grote oplage, want naast de Vastgoedmarkt-abonnees ontvangen ook de leden van de vereniging van particuliere beleggers VastgoedBelang de september-uitgave. VastgoedBelang is een snel groeiende vereniging met inmiddels 4.800 leden.

Reageer op dit artikel