nieuws

Schavast koopt woonzorgvoorziening Den Dolder

Beleggingen

Schavast koopt woonzorgvoorziening Den Dolder
Sirjon in Den Dolder

Zorggroep Sirjon heeft woonzorgvoorziening Bethesda aan Paltzerweg 210, 210A en 212-226 in Den Dolder verkocht aan projectontwikkelaar Schavast. Schavast zal het complex deels herontwikkelen.

Dat bericht Cushman & Wakefield die zorggroep Sirjon adviseerde bij deze transactie. De woonzorgvoorziening heeft een totale omvang van 4.300 m2. De koopsom bedraagt 3,15 miljoen euro, blijkt uit de in het Kadaster gepubliceerde akte van levering van 1 augustus. Verkopers zijn Stichting Vastgoed Zorgvoorzieningen Regio Oost en Stichting voor Reformatorische Ouderenzorg, aldus de akte.

Zorggroep Sirjon is een aanbieder van gehandicaptenzorg en ouderenzorg voor reformatorisch Nederland. In Bethesda wordt intensieve zorg en verblijf met behandeling geleverd aan 24 cliënten. Schavast is van plan de huidige functie van de locatie deels te behouden en deels te herontwikkelen.

Reageer op dit artikel