nieuws

Particuliere belegger koopt winkelpand in Duiven

Beleggingen

Particuliere belegger koopt winkelpand in Duiven
Cartograaf-76-Duiven

Een verhuurd winkelpand in Duiven is verkocht aan een particuliere belegger.

Op een perifere detailhandelslocatie in Duiven heeft DK Makelaars een aan de beddenspeciaalzaken Auping, Swiss Sense en Tempur verhuurd nieuwbouwcomplex verkocht aan een particuliere belegger. In de buurt zijn verder onder meer vestigingen van Ikea, Makro, Mediamarkt, Jysk en Bruynzeel Keukens.

Het complex aan Cartograaf 76-80 heeft een oppervlakte van 2.400 m2, verdeeld over twee bouwlagen, en is gerealiseerd door Janssen de Jong Projectontwikkeling. Het bedrijfsverzamelgebouw is een ontwerp van Palazzo Architecten uit Duiven. De uitvoering was in handen van Hercuton, die onderdeel uitmaakt van de Janssen de Jong Groep cluster bedrijfshuisvesting.

Reageer op dit artikel