nieuws

Capreit koopt 78 woningen Altera Vastgoed

Beleggingen

Capreit koopt 78 woningen Altera Vastgoed
Eschmarkelaan Enschede

Canadian Apartment Properties Real Estate Investment Trust (Capreit) heeft 78 woningen en zes winkelunits gekocht van Altera Vastgoed.

De totale koopsom bedraagt 13,2 miljoen euro. Het gekochte bevindt zich in Enschede, Oldenzaal en Meppel.

‘Met de verkoop van de woningen wordt uitvoering gegeven aan de strategie van het woningfonds, een verdere structuurverbetering van de portefeuille met een focus op de regio Randstad’, zegt Jaap van der Bijl, ceo Altera Vastgoed. ‘De verkoopopbrengst zal worden aangewend voor een verdere groei van de portefeuille.’

Altera Vastgoed werd bij de transactie geadviseerd door Cushman & Wakefield en juridisch begeleid door Pels Rijcken & Droogleever Fortuijn. De koper werd vertegenwoordigd door Rubens Capital Partners en juridisch bijgestaan door Loyens & Loeff.

Reageer op dit artikel