nieuws

Canopy koopt kantoorpand Den Haag

Beleggingen

Canopy koopt kantoorpand Den Haag
Laan Copes van Cattenburch 77/79 Den Haag

Canopy Investments heeft het kantoor gelegen aan Laan Copes van Cattenburch 77/79 in Den Haag aangekocht. Het object ligt op eigen grond, heeft een oppervlakte van circa 1.000 m2 en zal worden herontwikkeld tot zes ruime en hoogwaardige appartementen.

Het gebouw is in 2016 aangekocht vanwege de locatie, het metrage en de herontwikkelingsmogelijkheden. Eind dit jaar worden de gerenoveerde appartementen opgeleverd. Twee van de zes appartementen zijn in 2016 doorverkocht.

Inmiddels heeft Canopy Investments meerdere objecten aangekocht in het gebied. Volgens het bedrijf is er in dit gedeelte van de stad (Archipelbuurt) grote behoefte aan kwalitatieve, ruime en luxe appartementen. Canopy Investments houdt zich bezig met de transformatie van kantoren naar woningen en vastgoedbeleggingen voor de lange  termijn.

Verkopende partij werd geadviseerd door Jacobus Recourt Bedrijfsmakelaars.

Reageer op dit artikel