nieuws

Tradeboulevard 5 Zevenbergen verkocht aan Kenick Real Estate

Beleggingen

Een particuliere investeerder heeft het bedrijfsgebouw aan Tradeboulevard 5 in Zevenbergen verkocht aan investeringsmaatschappij Kenick Real Estate. Het betreft het voormalige distributiecentrum van het sportmerk Rucanor, dat in 2013 failliet ging.

Tradeboulevard 5 Zevenbergen verkocht aan Kenick Real Estate
Tradeboulevard 5, zevenbergen

Kenick betaalde 3,74 miljoen, zo blijkt uit het Kadaster. Het object ligt op een perceel van 1,24 hectare op Bedrijventerrein Moerdijk. Het object, gebouwd in 2000, bestaat uit circa 8.500 m2 warehouse en 300 m2 kantoor- en overige ruimte. De vrije hoogte van het warehouse is 10,40 m. Ook beschikt het object over 24 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Het bedrijventerrein Moerdijk ligt strategisch tussen de havens van Rotterdam en Antwerpen. Het terrein beschikt over uitstekende multimodale voorzieningen door de aanwezigheid van zowel zee- als binnenvaarthavens.

Cushman & Wakefield en De Lobel & Partners, in collegiale samenwerking met Industrial Real Estate, adviseerden de verkoper bij deze transactie.

Reageer op dit artikel