nieuws

CO Wonen verwerft 246 appartementen Rotterdam

Beleggingen

De maatschap CO Wonen heeft 246 appartementen met bijbehorende bergingen verdeeld over twee appartementencomplexen in Rotterdam gekocht van Shearwater Investments.

CO Wonen verwerft 246 appartementen Rotterdam
Woontorens aan de Cordell Hullplaats in Rotterdam

Dat blijkt uit onderzoek van Vastgoedmarkt Research en Kadastergegevens. De koopsom (bedraagt 37 miljoen euro (Kadaster). Het gaat om 130 appartementen in complex Dekema aan de Cordell Hullplaats  en 116 appartementen in complex Wiarda aan de Kelloggplaats. Het betreft vier-, vijf- en zeskamerwoningen verdeel over acht bouwlagen. De appartementen variëren  in grootte van 87 m2 tot 114 m2 en beschikken over een berging op de begane grond. De kopende maatschap is opgezet door drie particuliere beleggers.

Reageer op dit artikel