nieuws

Syntrus Achmea Real Estate verkoopt woningportefeuille

Beleggingen

Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens één van zijn klanten een woningportefeuille verkocht van zes complexen met in totaal 48 eengezinswoningen, 35 meergezinswoningen, twee commerciële ruimten en twee antenne opstelplaatsen, verspreid over Nederland.

Capital Value begeleidde de verkoop namens Syntrus Achmea Real Estate & Finance. De koper is Vastgoed Syndicering Nederland die de woningen heeft ingebracht bij het bij particulieren geplaatste beleggingsfonds Stichting Woningmaatschap Hengelo. Loyens & Loeff trad op als juridisch adviseur.

Kees van Harten, directeur Capital Value: ‘Naast de institutionele- en particuliere woningbeleggers zien we ook dat de makers van woningmaatschappen weer actief zijn op de woningbeleggingsmarkt.  De particulieren die participeren in deze maatschappen zien het beleggen in woningen als een veilige belegging met een stabiel rendement.’

Reageer op dit artikel