nieuws

tB|BHW Projects koopt kantoorgebouw van NSI

Beleggingen

Recentelijk heeft Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars de tender voor de verkoop van het voormalig kantoorgebouw van het Philips Pensioenfonds aan de Beukenlaan 143 te Eindhoven afgerond waarbij tB|BHW Projects uit de bus kwam met de beste voorwaarden tot aankoop.

Het gebouw van 7.500 m2 met 125 bijbehorende parkeerplaatsen wordt door projectontwikkelaar Bakkers | Hommen Waerdevast uit Eindhoven getransformeerd naar een hoogwaardig full service woongebouw met 200 Smart City Lofts. Het krijgt allerlei gemeenschappelijke functies waaronder een Meet & Greet Area, recreatie ontspanningsruimte, fitness, sauna, dakterrassen en een luxe lobby. 

B|H|W heeft inmiddels in verschillende steden door het het le land met succes transformaties van leegstaande gebouwen uitgevoerd. Zo zijn Eindhoven, Venlo, Leeuwarden, Utrecht en Breda al aan de beurt geweest en staan er andere steden op de rol waaronder Rotterdam, Amsterdam, Den Haag en Groningen. 

Naast de ontwikkeling neemt B|H|W verhuur en het beheer op zich middels het succesvolle concept Smart City Lofts. Het project zal worden toegevoegd aan de Smart City Lofts portefeuille.

Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis, trad op namens verkoper NSI.

Reageer op dit artikel