nieuws

Royal Properties koopt Amsterdamse vastgoedportfolio

Beleggingen

Namens Royal Properties Group heeft SebaldInvest voor 17 miljoen euro een portefeuille van winkels (60 procent) en woningen (40 procent) in voornamelijk Amsterdam verworven van een particuliere belegger.

De solitaire winkelpanden zijn onder meer gelegen tegenover het toekomstige warenhuis van Hudson’s Bay op het Rokin en tussen de Kalverstraat en het Rokin op het Spui. Ook de Lidl en Avis in de Helmersbuurt, nabij het Leidseplein, behoren tot de gekochte portefeuille.

De portefeuille is aangekocht van een niet nader genoemde particuliere belegger en is nagenoeg volledig verhuurd. De koopsom bedraagt ongeveer 17 miljoen euro. De prime winkelpanden en woningen vallen binnen de strategie van SebaldInvest om voor haar cliënt een aantrekkelijke en gespreide beleggingsportefeuille op te bouwen. DTZ Zadelhoff en CMS Derks Star Busmann adviseerden de verkoper in deze transactie.

Reageer op dit artikel