nieuws

Nieuwe beschuldigingen tegen Homburg in kort geding

Beleggingen

Vastgoedondernemer Richard Homburg spande een kort geding aan tegen de Vereniging van Homburg- en Genepa-gedupeerden (VVHG), dat diende op 1 november voor de rechtbank in Utrecht, aldus bericht het FD.

Homburg eist dat de bestuurders stoppen met hun ‘zware en diffamerende beschuldigingen’, op straffe van een dwangsom van 10.000 euro voor zowel de VVHG als haar vijf bestuurders. De VVGH heeft volgens de voorzitter, Arie Hoog, voldoende bewijs voor ‘fraude’, ‘diefstal’, ‘piramidespel’. Bewijzen hiervoor wil de VVHG nog niet op tafel leggen aangezien het onderzoek naar wanbeleid nog in volle gang is. Dat kan nog een paar jaar duren. Met de uitkomsten wil de VVHHG aangifte doen bij het Openbaar Ministerie. Op 16 november doet de rechter uitspraak.

Reageer op dit artikel