nieuws

WDP wint prijs van analisten

Beleggingen

Het Belgische beursgenoteerde vastgoedfonds WDP heeft van de Belgian Association of Financial Analysts een prijs gekregen voor de ‘best financial reporting’.

Mickaël Van den Hauwe, cfo van WDP, heeft de prijs op 11 oktober 2016 in ontvangst genomen. Volgens de jury scoort WDP goed op beschikbaarheid van het management, de transparantie van de communicatie en de kwaliteit van financiële persberichten. Aan Vastgoedmarkt vertelt Van den Hauwe desgevraagd dat de prijs ‘voor het bedrijf enorm mooi is omdat het een prestigieuze prijs is’. ‘Ik ben er zelf zeer blij mee aangezien ik zelf zeven jaar analist ben geweest.’

Het bekend worden van de prijs viel toevallig samen met een ‘investor relations day’ voor analisten, bankiers en journalisten uit vooral België en Nederland. Zij bezochten samen met de directie van WDP op 11 en 12 oktober onder meer Bakker Logistiek (groente- en fruitleverancier van Albert Heijn) in Barendrecht, Pon (leverancier van autobanden van Continental) in Barneveld en het hypermoderne distributiecentrum van Wehkamp in Zwolle. WDP heeft aanzienlijke belangen in logistiek vastgoed in Nederland. (PvH)

Reageer op dit artikel