nieuws

Van der Valk koopt Amsterdamse kantoren

Beleggingen

Van der Valk Investments uit Amstelveen heeft twee kantoren in Amsterdam-Zuidoost met een totale oppervlakte van ruim 12.000 m2 gekocht voor 11,1 miljoen euro. Van der Valk realiseert er waarschijnlijk hotels.

Dat blijkt uit de akte van levering (Kadaster). Verkopers zijn de bv’s Dreef Tower Amsterdam en Blue Wings. Koper is Van der Valk Investments, statutair gevestigd in Apeldoorn en kantoorhoudend in Amstelveen. De koopovereenkomst is afgesloten voor de Dreeftoren (8.752 m2) en gebouw Blue Wings (3.639 m2) aan respectievelijk Haaksbergweg 3-73 en Paasheuvelweg 39-50 in Amsterdam-Zuidoost.

De kantoren zijn eerst aangeboden door de niet nader genoemde hypotheekhouder middels een openbare veiling. Uiteindelijk zijn ze onderhands toch nog verkocht door de eigenaren Dreef Tower en Blue Wings. Naar verwachting zal Van der Valk de gebouwen transformeren naar hotels van de gelijknamige formule. (MvL)

Reageer op dit artikel