nieuws

Trinity koopt voor 15 miljoen kantoor Amersfoort

Beleggingen

Trinity Vastgoed XV heeft voor 15 miljoen euro een kantorenverzamelgebouw in Amersfoort gekocht van Tasman Properties.

Dat blijkt uit de akte van levering van 27 september, die is opgenomen in het Kadaster. Het pand aan Berkenweg 11 is gebouwd in 1970 en heeft in de loop der jaren een aantal grote renovaties ondergaan. Het verhuurbaar vloeroppervlak bedraagt 13.792 m2, waarvan een kleine 13.000 m² langjarig is verhuurd aan diverse partijen. Daarnaast heeft het pand de beschikking over 140 parkeerplaatsen op eigen terrein.

Verkoper Tasman Properties C.V. werd bij het tot stand komen van de overeenkomst begeleid door haar asset manager BNP Paribas Real Estate. BNP Paribas Real Estate blijft namens Trinity Vastgoed verantwoordelijk voor het asset management. (MvL)

Reageer op dit artikel