nieuws

PME koopt 33 woningen Landsmeer

Beleggingen

Pensioenfonds van de Metalektro (PME) heeft via Syntrus Achmea Real Estate & Finance 33 vrijesectorhuurwoningen van Heijmans afgenomen in Landsmeer.

Alle woningen zijn bij oplevering op 5 oktober verhuurd. De huurprijzen liggen iets boven de 1.000 euro per maand. Landsmeer is een dorp onder de rook van Amsterdam. De 33 grondgebonden woningen in de nieuwe wijk Luijendijk, gebouwd in Zaanse stijl, liggen op loopafstand van het natuurgebied ´t Twiske.

De woningen hebben drie of vier slaapkamers, een woonoppervlakte van 126 tot 131 m2 en zijn voorzien van een luxe keuken met inbouwapparatuur en een complete badkamer.  Twee jaar geleden nam PME in dezelfde wijk al 52 woningen af. Ook die waren bij oplevering allemaal verhuurd. Het succes van dit project leidde tot de uitbreiding met nog eens 33 woningen. De ontwikkeling en de realisatie van de woningen was in handen van Heijmans.

Reageer op dit artikel