nieuws

PingProperties introduceert nieuw kantoorfonds

Beleggingen

PingProperties introduceert het Office fund V. Hierin is het kantoorgebouw aan Runnerburg 34 in Bunnik ondergebracht. Onlangs heeft PingProperties dit leegstaande gebouw gekocht, dat langjarig verhuurd is aan Koninklijke BAM Groep.

Het gebouw is gevestigd op de BAM-campus waar Koninklijke BAM groep haar (Nederlandse) hoofdkantoor heeft. Het pand ligt naast het station van Bunnik en is gelegen in de directe nabijheid van de A12. Het heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 2.000 mw verdeeld over 3 verdiepingen en 43 parkeerplaatsen op eigen terrein en wordt op dit moment grootschalig gerenoveerd door PingProperties in samenwerking met de huurder.  Het gebouw is met energielabel A zeer duurzaam.

 

Reageer op dit artikel