nieuws

Particuliere belegger koopt 55 appartementen Amersfoort Vathorst

Beleggingen

Park de Griffioen heeft voor ruim 7 miljoen euro 55 appartementen en zestig parkeerplaatsen in Amersfoort gekocht van Som. Dat blijkt uit de door het Kadaster geregistreerde akte van levering van 3 oktober.

Het gaat om een appartementencomplex aan Amendijk 9-79 (alleen oneven nummers), direct tegenover treinstation Vathorst. Het complex is gerealiseerd in 2011 en bestaat uit twee- en driekamerappartementen die na mutatie geliberaliseerd verhuurd zullen worden, meldt TW Residential in een persbericht zonder namen en financiële details.

Met deze transactie in Amersfoort in opdracht van een particuliere belegger heeft TW Residential dit jaar in totaal voor meer dan 45 miljoen euro aan woningbeleggingen verworven. Namens haar klanten streeft TW Residential ernaar om dit volume op korte termijn te verdubbelen. TW Residential heeft de koper geadviseerd bij de aankoop van het complex, Nederwoon zal het beheer namens de nieuwe eigenaar gaan voeren. (MvL)

Reageer op dit artikel