nieuws

Merin verkoopt Fashion House voor 9 mln

Beleggingen

Projectontwikkelaar Boelens de Gruyter heeft voor 9 miljoen euro (Kadaster) The Fashion House gekocht van Merin.

Dit kantoorgebouw aan Koningin Wilhelminaplein 8 in Amsterdam West heeft een oppervlakte van 7.500 m2 vvo. Het robuuste pand is een blikvanger in het zogenaamde Fashion District in Amsterdam en wordt overgenomen van Merin. Met de aankoop breidt Boelens de Gruyter de vastgoedportefeuille uit in het Amsterdamse Fashion District, zegt directeur Maarten de Gruyter: ‘In aanvulling op de recente aanschaf van het Môdrome onderstrepen we hiermee onze hoge verwachtingen voor de bedrijvigheid in deze omgeving.’

De transactie brengt geen veranderingen met zich mee voor de gebruikers van het pand. Het kantoorgebouw heeft negentien huurders die voornamelijk werkzaam zijn in de mode-industrie. Het pand is modern en stijlvol ingericht en de bovenste etage is recent geheel gerenoveerd. Boelens de Gruyter werd in het aankooptraject geadviseerd door HMK notarissen.

Reageer op dit artikel