nieuws

HVBM koopt en verhuurt logistiek Oirschot

Beleggingen

HVBM Vastgoed is aangesteld als ontwikkelaar van een pand met 9.450 m2 logistieke ruimte en 2.735 m2 kantoorruimte in Oirschot voor Beijer Ref. HVBM wordt ook eigenaar van het vastgoed op bedrijventerrein Westfields.

Beijer Ref is een mondiaal opererende partner in koudetechniek en airconditioning. In het pand komt het Beijer Ref Support Center, waarin vier lokaal opererende dochterbedrijven hun logistieke en overige backoffice-activiteiten onderbrengen. Ook dochter ECR-Nederland zal zijn verkooplocatie in Nuenen verlaten en intrek nemen in het nieuwe pand. ECR-Nederland had in juni een kavel van 18,7 hectare gekocht van gemeente Oirschot voor de nieuwbouw.

Met de grondlocatie op Westfields (18.707 m2) al in optie benaderde ECR enkele partijen. HVBM Vastgoed kreeg de design & build-opdracht en kocht het te realiseren pand. Met ontwikkelaar/eindbelegger HVBM heeft Beijer Ref een langjarige huurovereenkomst gesloten. Het huurpand wordt geheel op maat ontwikkeld en op 1 december 2017 opgeleverd.

Het ontwerp van het complex is van Van den Pauwert Architecten. De adviseurs van dit project zijn Robin Storms (Storms International Property Services) en Hans Staal (StSt Vastgoed Adviseurs).

Reageer op dit artikel