nieuws

Fred verkoopt 126 appartementen aan APF/Amvest

Beleggingen

Fred Developers gaat in samenwerking met AKM architecten een voormalig kantoorgebouw in het centrum van Alphen aan den Rijn van 10.000 m2 transformeren naar 126 startersappartementen. APF heeft het project gekocht en zal woningen onderbrengen bij Amvest.

Fred verkoopt 126 appartementen aan APF/Amvest

Aangezien de appartementen onder de sociale huurgrens verhuurd worden, is het mogelijk geweest gebruik te maken van de kantoortransformatiesubsidie. Loyens Loeff heeft zorggedragen voor de verkrijging van deze subsidie. APF heeft het gebouw gekocht en ondergebracht bij een van de fondsen in beheer bij Amvest. NL Real Estate heeft namens Fred Developers de verkoop tot stand gebracht. Kondor Wessels Amsterdam is verantwoordelijk voor de realisatie en start 5 oktober met de bouw. De oplevering staat gepland in de vierde kwartaal van 2017.

Reageer op dit artikel