nieuws

Drie distributiecentra WDP in Roemenië

Beleggingen

WDP gaat in Roemenië drie nieuw distributiecentra neerzetten voor nieuwe klanten.

Op een nieuw aangekocht perceel ten noorden van Boekarest wordt een distributiecentrum opgericht voor Decathlon. Het betreft een magazijn met een oppervlakte van 22.000 m2, uitgerust met een mezzanine van nog eens 6.000 m2 en bijkomend een voorziene uitbreiding van 10.000 m2. Verder werd een akkoord getekend voor de ontwikkeling van twee nieuwbouwprojecten op een nieuw perceel in Cluj-Napoca voor logistieke dienstverleners KLG en Gebrüder-Weiss, van respectievelijk 5.000 m2 en 2.400 m2 (met bijkomende uitbreiding in de toekomst). Na realisatie zal de vastgoedportefeuille van WDP in Roemenië zijn uitgebreid naar een totaal van vijftien gebouwen, in totaal circa 150.000 m2. De totale activa, met inbegrip van gronden en zonnepanelenparken, bereiken een waarde van ruim 150 miljoen euro. 

Reageer op dit artikel